Industriële geluidbeheersing

In vraagstukken over industriële geluidbeheersing kan Spenco BV al haar expertise kwijt. We kunnen lawaai op verschillende manieren aanpakken. Daarbij nemen we de wettelijke eisen over het toelaatbare geluidniveau op de plaats zelf uiteraard als basis.

Onze adviseur zoekt altijd naar de best toepasbare oplossing voor het bestrijden van geluid. Uiteraard houdt hij daarbij de prijsstelling en het beschikbare budget ook scherp in de gaten. Zo komen we samen tot een passende oplossing, hoe groot of klein het lawaaiproducerende object ook is en welk geluid het ook produceert.

Om geluidproblemen op te lossen, kunnen we een aantal mogelijkheden opnoemen:

  • Geluiddempers
  • Geluiddempende wand(aanzuig)roosters
  • Geluiddempende deuren
  • Geluiddempende omkastingen of schermen

 

Geluiddempers
We kunnen aan of op de lawaaiproducerende machines geluiddempers monteren. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, moeten we zorgen voor de juiste keuze in materiaal en vulling. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in ronde dempers (met of zonder kern) en coulissendempers.

Geluiddempende wandroosters
Een wand met een standaard rooster kunnen we vervangen door een geluiddempende rooster, die we in onze eigen werkplaats op maat voor u maken. De ruimte en de luchttoevoer bepalen de afmetingen van de roosters.


Geluiddempende deuren
We kunnen bestaande deuren in uw pand vervangen door geluiddempende exemplaren. In onze eigen werkplaats maken we deze deuren precies op maat voor u.


Geluiddempende omkasting
We maken geluiddempende omkastingen op maat in onze eigen werkplaats. Van deze producten maken we een bouwpakket, inclusief alle noodzakelijke afwerklijsten en frames. De wanddikte en de hoogte van de wand bepalen het geluidniveau van de kast, net als de aan- of afwezigheid van een dak op de kast.

Altijd op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.