Industriële geluidbeheersing

In vraagstukken over industriële geluidbeheersing kunnen wij al onze expertise kwijt. We kunnen uw problemen met geluid op verschillende manieren aanpakken. Daarbij nemen we de wettelijke eisen over het toelaatbare geluidniveau uiteraard als basis.

 

Metingen en advies

Wanneer u een vraagstuk heeft op gebied van geluid komt onze adviseur langs voor advies. Onze adviseur zoekt altijd naar de best toepasbare oplossing voor het bestrijden van geluid en voert verschillende metingen uit. Uiteraard houdt hij bij de prijsstelling het beschikbare budget scherp in de gaten. Zo komen we samen tot een passende oplossing, hoe groot of klein het lawaai producerende object ook is en welk geluid het ook produceert. Door onze jarenlange ervaring op gebied van geluidbeheersing komen we tot de oplossing.

 

Geluiddempers en roosters

We kunnen aan of op de lawaai producerende machines geluiddempers monteren. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, moeten we zorgen voor de juiste keuze in materiaal en vulling. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in ronde dempers (met of zonder kern) en coulissendempers. Een wand met een standaard rooster kunnen we vervangen door een geluiddempend rooster, die we in onze eigen werkplaats op maat voor u maken. De ruimte en de luchttoevoer bepalen de afmetingen van de roosters. Of het nou gaat om grote series of om maatwerk, wij hebben voor u de oplossing.

Geluidswanden

Ook kunt u voor uw geluidswanden bij ons terecht. Door een geluidswand te plaatsen zal uw geluidshinder sterk afnemen. Deze geluidswand maken wij voor u op maat en kunnen wij ook voor u monteren.

 

Geluiddempende deuren

We kunnen bestaande deuren in uw pand vervangen door geluiddempende exemplaren. In onze eigen werkplaats maken we deze deuren precies op maat voor u.

 

Geluidsomkastingen

We maken geluiddempende omkastingen op maat in onze eigen werkplaats. Van deze producten maken we een bouwpakket, inclusief alle noodzakelijke afwerklijsten en frames. De wanddikte en de hoogte van de wand bepalen het geluidniveau van de kast, net als de aan- of afwezigheid van een dak op de kast.

 

Geluidbeheersing voor warmtepompen en airco's

Ook voor geluidsoverlast van warmtepompen en airco’s hebben wij de oplossing. Door een geluiddempende omkasting te plaatsen wordt een groot deel van de geluidsoverlast verholpen waardoor de hinder verdwijnt.

Altijd op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.