Industriële luchttechniek

Vanaf het begin in 1996 leggen wij ons al toe op het maken van luchtkanalen en pijpleidingen. We ontwikkelen en produceren die voor uiteenlopende industrieën. Door deze jarenlange ervaring zijn wij dus erg gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen in de luchttechniek.

Metingen en advies

Wij hebben veel ervaring op gebied van luchttechniek. Onze adviseur komt graag langs om diverse luchtmetingen te doen en advies te leveren zodat u een passende oplossing krijgt voor uw probleem. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de 

  • luchtsnelheden
  • weerstanden
  • mogelijke ventilatoren
  • (het gebruik van) filters (en filtersystemen)
  • inspectie van bestaande filtersystemen
  • het onderhoud en/of reinigen van de filtersystemen, dit reinigen kunnen wij ook voor u verzorgen

 

Industriële afzuiging/luchtfiltering

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van industriële luchtafzuigingsinstallaties en luchtfilters. De luchtkanalen en het leidingwerk voor deze installaties produceren wij zelf in onze werkplaats. Ook maatwerk is geen probleem, want elke opdracht is een vraagstuk die om een specifieke oplossing vraagt.

Spuitcabines

In een spuitcabine komt veel verfnevel vrij, door een afzuigingsinstallatie toe te voegen aan de spuitcabine wordt de lucht met de verfnevel gefilterd en wordt er nieuwe verse lucht aan de spuitcabine toegevoegd zodat de gezondheid van uw medewerkers in de spuitcabine wordt gewaarborgd.

 

Lasdampafzuiging

Bij het lassen komen er verschillende stofdeeltjes en gassen vrij, het is dus noodzakelijk dat deze gassen afgezogen worden. Hiervoor hebben wij de oplossing door een lasdampafzuiging te plaatsen. Deze afzuiging beschermt uw medewerkers tegen het inhaleren van deze dampen waardoor u een veilige werkplek voor uw medewerkers kunt waarborgen. De afzuiging kan worden voorzien van een filtersysteem waardoor 80% van de lucht mag worden gerecirculeerd, wat veel voordelen heeft in de stookkosten.

 

Warmteterugwinning

Bij het afzuigen en filteren van de lucht uit de productiehal kan deze gefilterde warme lucht weer worden teruggebracht naar de productiehal. Deze terug circulatie levert weer warmte in uw productiehal waardoor er veel op energiekosten wordt bespaard door het ventilatiesysteem.

Altijd op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.